Over Zinzer

Over Zinzer

Bemiddeling via Zinzer is heel simpel: jij schrijft je als zzp’er in en wij zorgen ervoor dat je aan de slag kan op de leukste diensten in de VVT bij jou in de buurt. Wij hebben dagelijks meer dan 1000 openstaande zorgvragen bij zorginstellingen op verschillende niveaus. Zo kun je werken in de intra- of extramurale zorg, 1-op-1 zorg en in de palliatieve zorg.

Heb je interesse om te werken in de gehandicaptenzorg of geestelijke gezondheidszorg? Meld je dan aan via Inschrijven • Zorgzuster 

In jouw persoonlijke online dashboard of via de app geef jij aan waar, wanneer en hoe jij wil werken. Je krijgt zorgvragen te zien die voldoen aan jouw voorkeuren en je kan gemakkelijk reageren op diensten. Zinzer is helemaal online waardoor jij met slechts enkele klikken aan de slag kan. Geen gedoe of poespas dus. Wij maken het jou gemakkelijk, zodat jij je kan focussen op dat wat belangrijk is: het leveren van goede zorg.

Hoe werkt het? 

Via de website kun jij je vrijblijvend inschrijven. Als alle gegevens correct zijn ingevuld, kom je in jouw persoonlijke dashboard terecht met een overzicht van alle zorgvragen die Zinzer aanbiedt bij jou in de buurt. 

Via je persoonlijke dashboard, je mail of de Zinzer app word je automatisch dagelijks op de hoogte gebracht van de nieuwste zorgvragen. De zorgvragen die jou aanspreken kun je gemakkelijk accepteren. Vervolgens stelt Zinzer jou voor bij de opdrachtgever en na goedkeuring wordt de opdracht definitief aan jou toegewezen. 

Interesse? Schrijf je nu bij ons in en ervaar het gemak van Zinzer!

Zinzer App

Met de Zinzer App kun je makkelijk en snel zorgvragen accepteren of weigeren. Je kan de app downloaden via de App Store of de Google Playstore. Voor meer informatie over de Zinzer App, klik hier.

;