Onze ZZP'er aan het woord

Al in 2006 deed ik mijn eerste stappen als ZZP’er. Na een aantal jaar pauze heb ik nu de draad weer opgepakt en ja, het bevalt mij zeer zeker.” VIG’er Conchita (49) is lekker druk en ambitieus, zij heeft er echt zin in. Tegelijkertijd studeert ze ook nog aan het Zorgcollege Rotterdam voor haar verkorte opleiding tot verpleegkundige. 

Het juiste moment

"Ik richt mij vooral op 24-uurs zorg, nachtzorg en blokzorg, waarbij ik zelf bepaal wanneer ik werk, waar ik werk en hoe ik werk. De vrijheid om dat zelf te bepalen, zonder verplichtingen, dat vind ik écht het belangrijkste. Mijn planning is behoorlijk vol, maar af en toe ontstaat er ruimte. Zinzer belde mij precies op het juiste moment. Ik kon direct de palliatieve zorg opstarten en aan de slag met de zorg!" 

Geen rompslomp

"Je moet als ZZP’er lekker snel kunnen schakelen, zonder al te veel papierwerk. Daarom ben ik bij KIWA aangesloten, een keurmerk voor ZZP’ers in de zorg. Daarnaast heb ik alles goed geregeld: inschrijving KvK, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, klachtencommissie, etc. Zo ben ik altijd up-to-date. In plaats van alle stukken met elke opdrachtgever opnieuw te delen heb ik nu het KIWA-stempel en is alles in één keer beschikbaar. Dat scheelt mij echt heel veel gedoe." 

Mijn ambitie

Conchita is duidelijk over haar toekomstplannen: “Ik wil graag groter groeien, ook door samen te werken met partners. Natuurlijk heb ik mijn vriendinnen en netwerk maar, ik maak ook graag gebruik van een bemiddelaar zoals Zinzer. Bovendien werk ik met een goede boekhouder die mijn administratie regelt en mij alles uit handen neemt. Ik woon in België en werk in geheel Zuid-Nederland, dat bevalt mij goed. Vakanties plan ik zelf van tevoren in. Vanaf 1 juli ga ik echt weer genieten. Het is fijn dat zelf te kunnen bepalen.” 

Zinzer

“Goede tarieven en duidelijke spelregels, bijvoorbeeld over 24-uurs zorg, vind ik belangrijk bij de keuze voor een bemiddelaar. Met Zinzer heb ik een ‘goede klik’. Ze hebben het snel en goed opgepakt, zijn dienstverlenend en denken in oplossingen. Ik was blij verrast dat ze zo snel gebeld hadden en dat ik gelijk aan de slag kon tegen een goed tarief. Wij blijven in contact!” 

Het nieuwe ZZP-platform Zinzerzorg.nl richt zich op zorgverleners in de VVT. Het platform is gratis en gericht op alle KIWA-gecertificeerde ZZP’ers van niveau 2/3/4/5. Je wordt automatisch op de hoogte gesteld van de nieuwste opdrachten via een app. De bemiddeling en de facturatie zijn gratis voor de ZZP’er. 

SCHRIJF JE IN   en ervaar de leuke passende opdrachten met goede tarieven.


gepubliceerd op
;