Doe mee met Zinzer!

Keep it simple, gemak dient de mens. Heerlijk klinkt dat. Maar de werkelijkheid is vaak anders. Kan het misschien ook een beetje minder met al die administratieve verplichtingen voor zzp’ers?

Natuurlijk, we moeten allemaal onze zaakjes keurig op orde hebben binnen de wet- en regelgeving. Maar soms is er gewoon veel administratief gedoe en onnodige complexiteit. Wat doe je eraan?

Zinzer pakt het anders aan

Go to the start, ready, GO!! Prachtig hoe een schaatser soms perfect in het startschot valt. Zo wil Zinzer het ook voor de zzp’er laten zijn: zonder tijdverlies snel en goed aan het werk! Zo kan je bijvoorbeeld gelijk beginnen, je hebt geen afspraak die je tijd (en omzet) kost. Als je de KIWA-’stempel’ hebt dan is alles al in orde. Binnen drie minuten na je registratie doe je al mee!

Het is een helder alternatief voor zzp’ers. Het gebruik van het platform, de inschrijving en de bemiddeling zijn gratis. Alle kosten worden door de inlenende zorginstelling overgenomen. De tarieven zijn duidelijk vastgelegd in een tabel en op een goed niveau. Je facturatie wordt volledig voor je geregeld.

Minder foutgevoelig

We kennen de collega’s die uren kwijt zijn om contracten op te stellen, de facturatie af te handelen en de zorginstelling na te bellen. Zinzer regelt dit allemaal voor je. Zo zijn de contracten bijvoorbeeld juridisch getoetst. Geen gedoe achteraf, maar juist een strakke professionele uitstraling en minder risico op fouten.

Zinzer richt zich alleen op de ouderenzorg, inclusief de thuiszorg. Daar heeft Zinzer verstand van. Je maakt gebruik van bestaande, goede relaties en opgebouwd vertrouwen. Het is een betrouwbare partner met een jarenlange ervaring in het matchen van leuke opdrachten met zorgverleners. Daar kan jij dus direct van profiteren. Overigens: je gegevens blijven vertrouwelijk tussen jou en Zinzer en worden met je toestemming alleen met de inlener gedeeld.

Hoe kan het?

Zinzer werkt uitsluitend met zzp’ers in het bezit van een KIWA-keurmerk. Als je dat nog niet hebt, is het sowieso goed om te regelen. Ook om je aansprakelijkheid als zorgverlener te beperken. KIWA is een keurmerk voor zzp’ers in de zorg. Een aantal partijen, zoals zorgverzekeraars, stellen deelname aan het keurmerk verplicht. Voor cliënten is het een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zzp’ers. Lees hier voor meer informatie.  

Ons nieuwe zzp-platform richt zich op zorgverleners in de VVT. Het platform is gratis en gericht op alle KIWA-gecertificeerde zzp’ers van niveau 2/3/4/5.  Je wordt automatisch op de hoogte gesteld van de nieuwste opdrachten via een app. De bemiddeling en de facturatie zijn gratis voor de zzp’er. De dienstverlening van Zinzerzorg breidt zich snel uit, maar is voorlopig beperkt tot opdrachten in Limburg, Brabant en Zeeland. Schrijf je in op zinzerzorg.nl en ervaar de leuke passende opdrachten met goede tarieven.

Schrijf je in en doe mee!


gepubliceerd op
;