Nieuws

Alles wat je moet weten over de Wtza

Vanaf 1 januari 2022 gaat de Wtza van kracht. Deze nieuwe wet stelt harde eisen aan zzp'ers in de zorg en jeugdzorgaanbieders. Voor alle zzp'ers die voor Zinzer werkzaam zijn is deze wetgeving van toepassing. Zowel zzp’ers in de zorg die starten, als zzp’ers in de zorg die reeds werkzaam zijn moeten aan de Wtza voldoen.

Eenvoudig je bevoegd- en bekwaamheden bijhouden met de app 'Mijn handelingen'

Je ben zelfstandig zorgverlener, hebt een leuke opdracht gezien, wil daarop reageren en als het even kan zo snel mogelijk starten. Maar hè, waar heb ik dat certificaat ook alweer opgeslagen? En waar heb ik mijn diploma’s en certificaten gelaten? Herkenbaar?

Van trambestuurster naar verzorgende IG bij Zinzerzorg

Carmen werkte jarenlang als trambestuurster, maar maakte de overstap naar de zorg nadat haar vader dementie kreeg. Lees hier haar ervaringen bij Zinzerzorg.

Doe mee met Zinzer!

Keep it simple, gemak dient de mens. Heerlijk klinkt dat. Maar de werkelijkheid is vaak anders. Kan het misschien ook een beetje minder met al die administratieve verplichtingen voor zzp’ers?

Onze ZZP'er aan het woord

“Weet je wat zo mooi is? Een oprecht compliment! Daar doen wij het toch voor? Fijn dat Zinzer me heeft gebeld en mij een mooie opdracht heeft bezorgd voor een goed tarief”.

Zinzer pakt het anders aan

Zinzer biedt jou als ZZP’er een helder alternatief. Het gebruik van Zinzer, de inschrijving en de bemiddeling zijn gewoon gratis.

;