FAQ

Inschrijven bij Zinzer

Hoe kan ik mij inschrijven bij Zinzer?

Inschrijven bij Zinzer kan heel gemakkelijk via de website! Klik op de knop ‘Inschrijven' en volg de instructies.

Wat heb ik nodig om mij in te kunnen schrijven als zzp’er bij Zinzer?

  1. Behaalde diploma’s en/of certificaten in de uitvoerende zorg;
  2. Documenten die aantonen dat je voldoet aan de wetgeving voor zelfstandigen in de zorg;
  3. Heb je een gecertificeerd KIWA keurmerk? Dan hoef je alleen nog maar je behaalde diploma’s en/of certificaten in de uitvoerende zorg te uploaden. Het uploaden van aanvullende documenten is dan niet nodig. Je KIWA nummer vraag je gemakkelijk op via mijnkeurmerk.nl.

Ik schrijf me in en dan?

Als jij je hebt ingeschreven, doet Zinzer de laatste check op jouw inschrijving. Ontbreekt er nog iets, dan zullen wij jou daarover informeren. Is alles compleet, dan kun je in je persoonlijke dashboard zien welke zorgvragen in jouw regio open staan. De zorgvragen komen niet alleen in je persoonlijke dashboard, maar worden ook in de Zinzer app uitgezet. Zorg ervoor dat je de Zinzer app downloadt, zodat je altijd up-to-date bent van de nieuwste zorgvragen!

Hoe lang duurt het voordat Zinzer mijn complete inschrijving heeft goedgekeurd?

Als jouw inschrijving compleet is probeert Zinzer jouw status zo snel mogelijk om te zetten naar actief.

Kan ik mij inschrijven zonder diploma?

Nee, Zinzer heeft jouw diploma nodig voordat jij zorgvragen kan accepteren. Je kunt bij DUO een nieuwe opvragen. Ga naar duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp

Over de zorgvragen bij Zinzer

Wat voor zorgvragen biedt Zinzer?

Zinzer biedt zorgopdrachten aan in verzorging- en verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties (VVT) door heel Nederland. We hebben meer dan 500 openstaande zorgvragen voor alle niveaus (vanaf helpende t/m verpleegkundige niveau 5). Je kan direct starten!

Voor welk niveau biedt Zinzer zorgopdrachten aan?

Zinzer biedt opdrachten aan voor zorgprofessionals vanaf niveau 2.

Heb ik inspraak op mijn tarief?

Werken via Zinzer betekent open en eerlijke vastgestelde tarieven. Voor elke niveau hebben wij de beste tarieven voor jou. 

Hoe krijg ik zorgopdrachten die aansluiten op mijn niveau en zorgproduct?

Jij stelt zelf jouw voorkeuren in, zoals je niveau en de omgeving waarin je wil werken. In je persoonlijke dashboard staan daarom alleen maar zorgopdrachten die aansluiten bij jouw diploma’s en certificaten. 

Reageren op zorgvragen

Wat is het verschil tussen een geaccepteerde en een toegewezen zorgvraag?

Aan de hand van het bolletje voor de zorgvraag in het zorgvragenoverzicht in je dashboard zie je snel welke matches nieuw zijn, welke je geaccepteerd of geweigerd hebt en welke zorgvragen reeds aan jou zijn toegewezen. De bolletjes staan hieronder toegelicht:

Kan ik een geweigerde zorgvraag omzetten naar een geaccepteerde zorgvraag?

Ja, dat kan. Klik dan op de knop 'accepteren'. Wij zien dan dat jij toch geïnteresseerd bent in de zorgvraag en gaan jou voorstellen bij de zorginstelling.

Ik zie een interessante zorgvraag staan, hoe kan ik reageren?

Reageren op zorgvragen kan zodra jouw inschrijving door Zinzer geactiveerd is. Als je een leuke zorgvraag voorbij ziet komen, kun je deze 'accepteren'. Dit kan op twee verschillende manieren:

  1. Via de Zinzer app die je kunt downloaden voor Apple of Android.
  2. Via jouw persoonlijke dashboard.

Ik heb een zorgvraag toegewezen gekregen, maar ik kan niet komen. Wat nu?

Ben je genoodzaakt een toegewezen dienst te annuleren? Zorg dan dat je dit zo vroeg als mogelijk aan ons doorgeeft, zodat wij voor de klant nog op zoek kunnen gaan naar een andere zorgverlener. No show = No Go. Bij een no-show of afzegging korter dan 24 uur voorafgaand aan de start van de dienst (zonder dat er sprake is van overmacht dan wel een geldige reden) treedt het boetebeleid in, waarbij we €80,- bij jou in rekening brengen. 

Algemeen

Wat betaal ik om de opdrachten via Zinzer te ontvangen?

Zinzer is gratis! Bij Zinzer betaal jij geen fee over je omzet, geen inschrijfgeld en ook geen abonnementskosten. Het gebruik maken van bemiddeling via Zinzer is kosteloos.

Hoe en wanneer kan ik Zinzer bereiken?

Je kunt ons tijdens kantooruren bellen, op 043 870 13 84 maar nog liever chatten voor vragen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar via de mail contact@zinzerzorg.nl

Praktisch

Hoe komen mijn facturen bij de opdrachtgever?

Je gewerkte uren registreer je in jouw persoonlijke dashboard. Vervolgens sturen wij elke 5e en 19e van de maand jouw facturen naar de klant.

Moet ik zelf voor een contract zorgen als ik word bemiddeld door Zinzer?

Nee. Zinzer zorgt voor een contract tussen jou en de zorginstelling. Deze is geldig zodra die door beide partijen ondertekend is. Deze vind je terug in je persoonlijke dashboard.

Wat te doen bij ziekte?

Ben je ziek? Meld dit dan bij de zorginstelling waar je zou gaan werken. Vervolgens bel je ons tijdens kantooruren.

Betaalt Zinzer mijn verzekering?

Nee, bij Zinzer betaal je niets voor je bemiddeling. Daarom verwachten wij dat je zelf voor je verzekering zorgt.

Biedt Zinzer bijscholing aan?

Zinzer kan bijscholing aanbieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via contact@zinzerzorg.nl.

;